Tuinbank kussen 120 cm blauw

Tuinbank kussen 120 cm blauw


Prijs:
29,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
Momenteel niet leverbaar
Merk:
EAN:
8713229617141
B2B:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Tuinbank kussen 120 cm blauw

Het tuinbank kussen 120 cm blauw is een aanwinst voor iedere tuinbank en zorgt voor een uitnodigende uitstraling en een verhoogd zitcomfort. Het tuinbank kussen heeft een afmeting van 120x48 centimeter waardoor hij geschikt is voor vrijwel iedere 2-zitsbank. Het kussen is ook in een grotere uitvoering verkrijgbaar voor de 3-zits tuinbanken. Met de vastbindlinten is het kussen aan de tuinbank te bevestigen, hierdoor zal hij altijd netjes recht op de tuinbank liggen. Het tuinkussen is ontwikkeld in samenwerking met Madison en heeft ons eigen Tuinbankje.nl logo. Uit de samenwerking tussen Tuinbankje.nl en Madison is een duurzaam en kwaliteitskussen ontstaan welke een aanwinst is voor iedere tuinbank.

Het tuinbank kussen heeft de kleur blauw welke ook wel True Neavy wordt genoemd, deze kleur staat prachtig in combinatie met een witte of houten tuinbank. Het tuinkussen is ook verkrijgbaar in de kleuren zwart en lime.

Het tuinkussen bestaat voor 75% uit katoen en voor 25% uit polyester, deze verhouding zorgt voor een goede vocht en luchtdoorlaatbaarheid van het kussen. Het kussen kan in zijn geheel gewassen worden op 30 graden, de hoes kan niet van het kussen verwijderd worden. Uw tuinbankje is pas echt af als hij is uitgerust met het tuinbank kussen 120 cm blauw!

Specificaties

  • Lengte: 120 cm
  • Breedte: 48 cm
  • Dikte: 8,5 cm
  • Materiaal: 75% katoen, 25% polyester
  • Kleur: True Neavy (donkerblauw)
  • Uitwasbaar: Ja (max 30 graden)
Gerelateerde artikelen