Sevilla 3-zits hardhouten tuinbank met klaptafel

Sevilla 3-zits hardhouten tuinbank met klaptafel


Prijs:
263,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
Niet leverbaar
Merk:
EAN:
8714365422842
B2B:
Artikelomschrijving:
De Sevilla 3-zits tuinbank is een bank met een plus! Deze hardhouten tuinbank biedt namelijk een...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Sevilla 3-zits hardhouten tuinbank met klaptafel

De Sevilla 3-zits tuinbank is een bank met een plus! Deze hardhouten tuinbank biedt namelijk een multifunctionele zitplaats. In een handomdraai heeft u er een tafel bij.

Heeft u een terras waar u wat meer moet rekenen met de opstelling van meubels? Dan is de Sevilla 3-zits tuinbank een handige bank voor u. Wanneer u met 2 personen buiten zit, heeft u een handig bijzettafeltje tussen u beiden in staan. Zodra het gezelschap wat groter wordt, creëert u snel een extra zitplaats! U gebruikt de beschikbare ruimte echt optimaal.

Deze klaptafel is een uniek kenmerk van de Sevilla 3-zits tuinbank. Een ander belangrijk kenmerk is het gebruik van hardhout. Dit hout is een duurzaam product wat ook lange tijd mooi kan blijven. Natuurlijk wilt u lang kunnen genieten van deze bank, en dat kan makkelijk met een klein beetje aandacht. Schoonhouden is eenvoudig gedaan bij hardhouten banken. Voor een goede bescherming van het hout kunnen we u een hardhout beschermer bieden. Zo zit u al gauw weer prinsheerlijk op uw bank, met een drankje op het tafeltje!

Specificaties:

  • Breedte: 150 cm
  • Diepte: 61.5 cm
  • Hoogte: 85.5 cm
  • Materiaal: hardhout
  • Aantal zitplekken: 3
  • Inclusief: inklapbare tafel
Gerelateerde artikelen