Montreal 2-zits houten tuinbank grijs/wit

Montreal 2-zits houten tuinbank grijs/wit


Prijs:
199,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
Tijdelijk uitverkocht
Leverbaar vanaf februari 2021
Merk:
EAN:
8718026015428
B2B:
Artikelomschrijving:
Deze tuinbank in de rustieke grijs/witte kleurensamenstelling brengt een bijzonder mooie sfeer naar uw tuin....
Meer informatie
Aantal:
Artikelomschrijving

Montreal 2-zits houten tuinbank grijs/wit

Deze tuinbank in de rustieke grijs/witte kleurensamenstelling brengt een bijzonder mooie sfeer naar uw tuin. De tuinbank, die lijkt te bestaan uit twee stoelen doet denken aan strandstoelen waardoor ze automatisch gelinkt worden aan warme zomerdagen en schuimende golven. Wie wil deze sfeer nu niet naar zijn tuin halen?

De houten tuinbank is afgewerkt met grijze en witte lak waardoor het enige tijd beschermd zal zijn tegen weersomstandigheden. Het is echter onoverkomelijk dat u na verloop van tijd zelf de kwast ter hand zal moeten nemen om van de tuinbank te kunnen blijven genieten. Kiest u voor dezelfde rustgevende tinten of gaat  u voor een heel andere kleursamenstelling? Alles is mogelijk wanneer het na verloop van tijd nodig is het bankje opnieuw te behandelen.

U kunt de zilte zeelucht al bijna ruiken wanneer u plaatsneemt in deze houten tuinbank. Deze sfeerbepalende tuinbank is een fantastische toevoeging op uw tuin met strandthema. Maar laat u vooral niet tegenhouden tot aanschaf wanneer uw tuin een ander thema heeft; een eyecatcher is deze tuinbank in iedere buitenplaats!

Specificaties:

  • Breedte: 132 cm
  • Diepte: 75 cm
  • Hoogte: 89.5 cm
  • Materiaal: vurenhout
  • Kleur: grijs/wit
  • Aantal zitplekken: 2
Gerelateerde artikelen