Accessoires

Voetenbankje

Mai Tai voetenbankje

Mai Tai voetenbankje


Prijs:
224,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
Niet leverbaar
Merk:
EAN:
8714365417480
B2B:
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Mai Tai voetenbankje

U heeft een 1-zits Mai Tai lounge tuinbank gekocht maar zou toch graag ook languit loungen? Dan is dit Mai Tai voetenbankje dé aanschaf voor u! Door het voetenbankje aan de tuinbank te plaatsen creëert u een heerlijke zit waarbij u met de beentjes omhoog kan. Uiteraard kan de voetenbank ook aan een van de grotere Mai Tai tuinbanken geplaatst worden.

Dit Mai Tai voetenbankje heeft een dubbele functie; plaatst u het voetenbankje met bijbehorend kussen tegen een tuinbank aan, dan kunt u heerlijk loungen. Daarnaast kunt u een extra zitplaats creëren door het voetenbankje los van de tuinbank te plaatsen. Een laatste optie is nog door het voetenbankje zonder kussen te gebruiken; u heeft dan een klein bijzettafeltje; ideaal voor op het balkon! Het aluminium voetenbankje is makkelijk te verplaatsen en houdt u eenvoudig als nieuw met ons reinigingsmiddel.

Het voetenbankje is een echt luxe item wat eigenlijk niet mag ontbreken als u een van de Mai Tai lounge tuinbanken aanschaft! Voor net wat meer extra heeft u zo veel meer gebruikersgemak! Gun u zelf deze extra luxe en geniet met volle teugen van de zomerdagen!

Specificaties

  • Afmetingen: 54,5x54,5x29cm
  • Materiaal: aluminium / textiel
  • Kleur frame: antraciet
  • Kleur kussens: grijs
Gerelateerde artikelen