Family aluminium picknicktafel grijs

Family aluminium picknicktafel grijs


Prijs:
1.094,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 19,95 (PostNL grootpakket zending)
Levertijd:
Momenteel niet leverbaar
Merk:
EAN:
8718026019099
B2B:
Artikelomschrijving:
De is dé perfecte tafel op uw terras of in de tuin! Met zijn bijzondere vormgeving en de combinatie...
Meer informatie
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Family aluminium picknicktafel grijs

De Family aluminium picknicktafel grijs is dé perfecte tafel op uw terras of in de tuin! Met zijn bijzondere vormgeving en de combinatie van verschillende materialen werkt de picknicktafel als een ware blikvanger in iedere ruimte. Nodig de familie uit en geniet met maar liefst zes personen van een heerlijk diner aan deze tafel.

De Family aluminium picknicktafel grijs is een prachtige tafel met een uniek ontwerp. De picknicktafel heeft een frame van aluminium en een tafelblad en zittingen van polywood. Polywood is een kunststof met de natuurlijke uitstraling van hout. Hierdoor heeft de picknicktafel een prachtige uitstraling, maar geniet het van de voordelen van kunststof. Polywood is een weerbestendige en onderhoudsvriendelijke kunststof en kan zonder problemen het hele jaar door buiten staan. Van deze stijlvolle tafel kunt u jarenlang genieten!

Organiseer een barbecue voor de buurt, een borrel voor de familie of geniet van een ontbijtje met het gezin aan deze stijlvolle Family aluminium picknicktafel grijs. Aan deze picknicktafel wordt elke activiteit een succes!

Specificaties

  • Breedte: 210 cm
  • Diepte: 176 cm
  • Hoogte: 73 cm
  • Materiaal: Aluminium/polywood
  • Kleur: Grijs
  • Aantal zitplekken: 6
Gerelateerde artikelen