Breeze aluminium picknicktafel grijs

Breeze aluminium picknicktafel grijs


Prijs:
899,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
Gratis verzending
Levertijd:
Niet leverbaar
Merk:
EAN:
8714365418449
B2B:
Artikelomschrijving:
De Breeze aluminium picknicktafel is geen gewone picknicktafel. Dit is een lust voor het oog! En daarvan...
Meer informatie
Aantal:
Artikelomschrijving

Breeze aluminium picknicktafel grijs

De Breeze aluminium picknicktafel is geen gewone picknicktafel. Dit is een lust voor het oog! En daarvan kunnen ook nog eens wel zes personen genieten.

De grijze picknicktafel is gemaakt van luxueus ogend aluminium. Het materiaal is licht, zodat u de tafel makkelijk kunt verplaatsen. Ook is aluminium slijtvast en bestand tegen corrosie. De matte glans van de Breeze aluminium picknicktafel geeft een mooie en moderne uitstraling. De luchtige look van de picknicktafel is ook goed overdacht. Door een verfijnd ontwerp onderscheidt deze picknicktafel zich heel subtiel van de klassieke picknicktafel.

Er is niets mis met de gewone picknicktafel, maar gewoon – tja, dat kan altijd nog. Voor de grijze Breeze picknicktafel kiest u juist als u zich wilt onderscheiden. U kiest een verfijnde en kwalitatief hoogstaande tafel. Als met deze Breeze picknicktafel de basis van uw terras goed is, komen familie en vrienden vast graag aanschuiven! Met goed gezelschap en een flesje wijn erbij, is een avond aan deze picknicktafel al gauw een succes.

Specificaties:

  • Breedte: 220 cm
  • Diepte: 187 cm
  • Hoogte: 76 cm
  • Materiaal: aluminium
  • Kleur: grijs
  • Aantal zitplekken: 6
Gerelateerde artikelen