Breeze aluminium picknicktafel antraciet

Breeze aluminium picknicktafel antraciet


Prijs:
1.199,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 19,95 (PostNL grootpakket zending)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8714365418432
B2B:
Aantal:
Artikelomschrijving

Breeze aluminium picknicktafel antraciet

Ben je op zoek naar een prachtige picknicktafel? Zoek dan niet verder want met de picknicktafel Breeze aluminium met antraciet kleur haal je niet alleen een stijlvolle maar ook nog eens een vrijwel onderhoudsvrije picknicktafel in huis. De picknicktafel is door zijn antraciet antraciet kleur gemakkelijk te combineren met diversen tuinstijlen. Het is een ruime picknicktafel met een unieke vormgeving die ruimte biedt voor wel zes personen!

De tafel beschikt over een uniek design dat luxe, comfort en gemak uitstraalt. Het frame van de picknicktafel is ontwikkeld uit aluminium. Hierdoor beschikt de tafel over een stevig maar licht design dat je gemakkelijk kunt verplaatsen. Het verplaatsen van de tafel kan handig zijn wanneer je wilt genieten van net dat ene zonnige plekje in de tuin. De poten van het frame zijn vrij breed en lang waardoor het gemakkelijker is om de tafel ook op zachtere gronden te plaatsen. Het gewicht is dan beter over de bodem verdeeld waardoor de poten niet snel in de bodem zullen zakken.

Het tafelblad is ontwikkeld uit polywood. Dit materiaal heeft qua structuur erg veel weg van hout maar kent weinig tot geen onderhoud. Het materiaal is vele maten beter bestendig tegen het weer en de kans op groen aanslag is minimaal. Ook is het voor ongedierte niet interessant om in een kunststof tafelblad te nestelen. Ondanks dat de structuur van het hout veel lijk op de structuur van hout, is polywood een stuk gemakkelijker schoon te maken. Haal even een doekje over het blad of over het aluminium frame en in no time ziet hij er weer als nieuw uit!

De Picknicktafel Breeze aluminium antraciet biedt dus veel extra voordelen ten opzichte van de wat authentiekere houten tuinbanken. De tuinbank is een lust voor het oog en is ontwikkeld om op een warme zomerdag of avond lekker met vrienden of familie samen bij te kletsen. Met behulp van dit meubelstuk worden de zomerdagen in de tuin weer een gegarandeerd succes!

Specificaties:

  • Breedte: 220 cm
  • Diepte: 187 cm
  • Hoogte: 76 cm
  • Materiaal: aluminium
  • Kleur: antraciet
  • Aantal zitplekken: 6
Gerelateerde artikelen