Verona wicker voetenbankje

Verona wicker voetenbankje


Prijs:
99,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 4,95 pakketpost
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8718026016159
B2B:
Aantal:
Artikelomschrijving

Verona wicker voetenbankje

Wanneer je weer een hele dag in de tuin gewerkt hebt, heb je aan het einde van al dat werk wel wat rust verdient, je gaat lekker in je tuinstoel zitten maar je je wilt eigenlijk ook je benen uitstrekken omdat je de hele dag op je knieën hebt gezeten. Daar is het Verona voetenbankje voor. Dit voetenbankje is 42 cm hoog en heeft een oppervlak van 58 cm bij 46 cm, zo heb je voldoende plek om je voeten op dit voetenbankje te laten rusten.

Dit voetenbankje heeft een frame van aluminium wat is afgewerkt met halfrond wicker. Deze combinatie zorgt ervoor dat het een stevig product is, tegelijkertijd is het ook licht van gewicht en daardoor dus gemakkelijk te verplaatsen. Dit voetenbankje komt inclusief kussen. De kleur van het wicker vormt een mooi contrast met de kleur van het kussen van het voetenbankje en zorgen zo voor een interessant geheel.

Wanneer je je voeten op een voetenbankje legt is het vaak het prettigst wanneer het bankje wat lager qua hoogte is dan de stoel waar je in zit, kijk dus ook even goed naar de stoel waar je dit bankje bij wilt zetten zodat je dadelijk niet met een oncomfortabel bankje zit. Verder is dit voetenbankje bij vrijwel elke tuininrichting passend, zowel bij een tuin die groen ziet van de planten, als bij een tuin die wat meer betegeld is met hier en daar een plantje.

Is dit toch niet het voetenbankje dat je zoekt? Kijk gerust verder in ons ruime assortiment.

Specificaties

  • Afmetingen: 58 x 46 x 42 cm
  • Materiaal: Aluminium met halfrond wicker
  • Inclusief kussen
Gerelateerde artikelen